Mergi spre compartimentul: Muzica
08 iulie 2016, 11:10 Muzica views 7794
Cît cer băieții din Carla's Dreams pentru un concert
08 iulie 2016, 11:10 Muzica views 7794

Cît cer băieții din Carla's Dreams pentru un concert

Daca anul trecut nu aveau mari pretentii cand venea vorba de onorariul lor, pentru o cantare, acum artistii din Moldova au inceput sa aiba cerinte în ton cu faima lor.

Inceputul lui 2016 a fost fabulos pentru Carla's si din momentul in care au lansat "Sub pielea mea", tinerii de la Chisinau au dat marea lovitura pe piata, scrie Wowiz.ro. Si cum era si normal, Carla's Dreams a ridicat si pretentiile la bani.

Pentru o cantare, moldovenii cer acum 7.000 de euro, plus multe alte lucruri. Pe langa 4 bodyguarzi, 2 locuri de parcare sau whisky, baietii din Chisinau mai cer in contract sa aiba si paie lungi, la masa de protocol, pentru bautura din pahare sau servetele, sucuri si energizante.

Sursa: realitatea.net

Cuvinte cheie:

Carla's Dreams , concert , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
350 locuitori

Chiţcanii Noi este un sat din cadrul comunei Chiţcanii Vechi, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 19 km de oraşul Teleneşti şi la 88 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Chiţcanii Noi a fost înființat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.