Spre compartiment: Muzica
26 iunie 2016, 11:45 Muzica views 7245
Redescoperă Moldova prin intermediul noului videoclip al Diannei Rotaru
26 iunie 2016, 11:45 Muzica views 7245

Redescoperă Moldova prin intermediul noului videoclip al Diannei Rotaru

Recent, interpreta Dianna Rotaru și-a lansat noul videoclip pentru piesa „Comorile Moldovei", prin intermediul căruia invită moldovenii să redescopere cele mai frumoase locuri de la noi din țară.

Videoclipul este filmat în diferite locuri din Moldova și pretinde a fi cartea de vizită a țării, transmite NOI.md.

„Mi-am propus să fac acest videoclip cu imagini din călătoriile mele prin Moldova, dar nu am făcut-o pentru mine, am făcut-o pentru societate. M-au rănit foarte mult cuvintele unor moldoveni care susțin că Moldova nu are cu ce se mîndri. Vreau să le schimb un pic percepția și să înțeleagă că și ei ar putea să-și invite prietenii din străinătate să vadă ce avem și noi", a declarat interpreta în cadrul unei emisiuni televizate.

Videoclipul a fost filmat timp de o vară, anul trecut, alături de regizorul Alexei Socol. Oleg Baraliuc este autorul textului și muzicii, iar aranjamentul muzical îi aparține lui Sandu Gorgos.

„Sper că această melodie va ajunge la fel de repede la inimile ascultătorilor, mai ales că este pentru moldovenii de pretutindeni", a adăugat Dianna Rotaru.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
593 locuitori

Trifăneşti este un sat din cadrul comunei Heciul Nou, raionul Sîngerei. Satul Trifănești se află la distanța de 32 km de orașul Sîngerei și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 593 de oameni. Localitatea a fost înființată în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.