Mergi spre compartimentul: Muzica
13 aprilie 2016, 15:30 Muzica views 7274
Karizma are un nume de scenă nou!
13 aprilie 2016, 15:30 Muzica views 7274

Karizma are un nume de scenă nou!

Se pare că primăvara a inspirat-o pe interpreta Karizma să se reinventeze. Vedeta și-a luat un producător, și-a schimbat numele de scenă și a reușit să lanseze deja o piesă cu acest nume.

Anton Ragoza, vioristul de la „SunStroke Project" este producătorul muzical al vedetei. Acesta este colegul ei de breaslă, alături de care artista a făcut schimbarea majoră din carieră.

„Am dat startul și am decis că mă voi ocupa în totalitate de evoluția ei ca artistă, nu doar în teritoriul Republicii Moldova, dar și în toată lumea", a declarat Rogoza, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult, acesta a menționat că el se va ocupa absolut de toate detaliile artistice, începând cu aspectul fizic, vânzări de piese, scrierea materialului muzical, până la aparițiile ei în presă.

Astfel, de acum încolo, cântăreața va fi invitată în scenă cu numele de Karizma One, iar toate evoluțiile vor fi coordonate cu Anton. „Este un proiect nou, încercăm să creăm ceva frumos", a menționat interpreta.

Colaborarea dintre cei doi a început în ianuarie, iar prima piesă lansată cu acest nume este „In My Mind", pe care o puteți asculta mai jos.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Karizma , nume , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1524
Populația:
340 locuitori

Ruseştii Vechi este un sat din cadrul comunei Ruseştii Noi, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ialoveni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 340 de oameni. Satul Ruseştii Vechi a fost menționat documentar în anul 1524.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.