Mergi spre compartimentul: Muzica
13 martie 2016, 15:19 Muzica views 2994
Piesele a 3 proiecte de DJ din Moldova difuzate la „A State of Trance”
13 martie 2016, 15:19 Muzica views 2994

Piesele a 3 proiecte de DJ din Moldova difuzate la „A State of Trance”

Ediția 754 unuia dintre cele mai audiate radioshow-uri mondiale de EDM, "A State of Trance", a fost una deosebită pentru producția EDM din Republica Moldova. În deschiderea radioshow-ului au fost difuzate piese a 3 proiecte de DJ din Moldova, care includ Andrew Rayel, Double V și FormalOne.

Radioshow-ul „A State of Trance" aparține deținătorului titlului „World Nr.1 DJ" timp de 5 ani, Armin van Buuren. Radioshow-ul are peste 37 de milioane de ascultători, difuzat în 84 de țări la peste 100 posturi de radio. Piesele produse și semnate de către DJ-ii autohtonni includ: Andrew Rayel feat. Kristina Antuna – „Once In A Lifetime Love", DoubleV feat. Sylvia Tosun – „Hold Your Fire" și Formal One & Sarah Lynn Trance – „In Winter".

Cariera lui Andrew Rayel, DJ din Moldova plasat pe 24 în Top 100 al revistei DJ Mag, a luat avânt odată cu recunoașterea producției sale de către Arnim van Buuren. DJ-Producătorul lansează piesele „Aether", „How do I Know You ", „550 Senta" și altele ce devin favoritele publicului si cuceresc topurile internaționale. Andrew Rayel a evoluat alături de astfel de nume mari, cum ar fi: Armin van Buuren, Dash Berlin , Hardwell, Tiesto, Above & Beyond și alții.

Printre conaționalii noștri care s-au făcut tot mai remarcați în ultimii ani sunt baieții de la DoubleV, care au reușit să semneze piese precum "The Gate", "The Last Stand", "Black Hawk" și multe altele. Track-urile și remix-urile DJ-ilor au fost prezentate în cadrul radioshow-urilor și concertelor live, dar și susținute de către titani electronici precum Hardwell, W&W, David Guetta, Armin van Buuren, Above & Beyond, Paul van Dyk, etc.

Formal One vine cu un sound original și imprevizibil ce nu te poate lăsa indiferent, fapt ce l-a făcut să ajungă direct în Ipodul, dar și în playlistul lui Dmitri Vegas & Like Mike, W&W, David Guetta și alții. DJ-producătorul semnează piese precum „Black Hawk", „Tortuga", „In Winter" și altele.

În prezent, Andrew Rayel este semnat cu Chased Management, iar DoubleV și Formal One sunt semnați cu compania autohtonă, GNB Management.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

muzica , moldovenii , top

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1753
Populația:
7900 locuitori

Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.