02 aprilie 2024, 16:30 Personalități views 678
Ce diplomă a primit Leo Ciobu de la Perciun, pentru premiul mare la campionatul Arnold
02 aprilie 2024, 16:30 Personalități views 678

Ce diplomă a primit Leo Ciobu de la Perciun, pentru premiul mare la campionatul Arnold

„Participantei Leonida Ciobu, pentru promovarea în masă a sportului, prin participarea la concursul de bodybuilding Arnold Classic”.

Acesta este textul Diplomei de onoare oferite culturistei din Moldova, care a ocupat locul 1 la campionatul desfășurat la Birmigham, Marea Britanie, devansând bodybuilderițe din alte țări ale lumii.

Culturista Leo Ciobu a fost felicitată de Secretarul de stat pe domeniul sportului, Sergiu Gurin, și a primit o diplomă de onoare din partea Ministerului Educației și Cercetării, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Sportiva a fost de acord să prezinte conținutul textului menționat în diploma pe care a primit-o din partea Ministerului Educației.

În diploma semnată de ministrul Dan Perciun nu se menționează că Leo Ciobu a ocupat locul 1, ci doar că „a participat la concursul de bodybuilding Arnold Classic”.

Totuși, sportiva se declară recunoscătoare pentru faptul că a fost felicitată. „Sunt foarte recunoscătoare domnului Sergiu Gurin, pentru că a fost inițiativa dumnealui de a mă felicita. Am văzut în ochii dumnealui că este foarte sincer, a făcut ce ține de dumnealui”, a declarat Leo Ciobu.

La 16 martie, culturista Leo Ciobu a luat primul loc la campionatul „Arnold Classic”, desfășurat la Birmigham. Cel care i-a înmânat trofeul a fost chiar Arnold Schwarzenegger. „Trăiesc un vis”, a scris sportiva.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

diploma , Dan Perciun , bodybuilding

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1856
Populația:
11192 locuitori

Basarabeasca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Basarabeasca. Amplasat în lunca rîului Cogîlnic şi Larga e situat la 101 km de Chișinău şi este un important nod feroviar în sud-estul republicii. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Basarabeasca constituie 11 192 locuitori. Localiatea Basarabeasca a fost înfiinţată în anul 1856 de către autorităţile Imperiului Rus, ca colonie evreiască, cu denumirea Romanovca.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.