23 mai 2022, 11:30 Personalități views 1549
Mihail Kovali:
Foto: facebook.com/mike.kovali
23 mai 2022, 11:30 Personalități views 1549

Mihail Kovali: "În Moldova este mai liber decît în altă țară"

În Moldova este mai liber decât orice altă țară, inclusiv aici există mai multă libertate decît în SUA.

Această opinie a fost exprimată de iluzionistul și mentalistul Mihail Covali într-un interviu în cadrul noii ediții a proiectului "Nicăieri nu-i ca acasă" pe portalul Noi.md.

Întrebat dacă este fericit astăzi acasă și dacă crede că poate să se dezvolte și să creeze noi numere uimitoare în Republica Moldova, Mihail Covali a menționat că orice om care are ocupația lui și care este „bolnav” cu asta, orice om care are direcția lui și are idei concrete, este fericit în orice țară, de aceea el a rămas aici.

”Am foarte mult de lucru în Moldova și asta îmi place. La noi, în Moldova, este mai liber decît în altă țară. Eu am un prieten care lucrează în SUA. SUA este visul meu, eu foarte tare să ajung acolo, pentru că îmi plac Statele Unite și toate trucurile pe care le arăt eu au fost create în SUA încă în secolul XIX de professor Hophan și alții. Îmi place foarte tare SUA, dar prietenul meu îmi spune că ei acolo nu au libertate , mereu sînt restricții, dar el cînd vine în Moldova, totul e liber”, a menționat iluzionistul și mentalistul.

”Da, am vrut să plec. Am avut o dilemă: sau Rusia sau România. Este un pas greu dacă vrei să pleci în altă țară. Și mai este o chestie - aici, În Moldova, eu sînt Mihai Kovali, dar în afara țării eu sînt doar un magician. Numele tot este important, maia les dacă ești un artist. Tu trebuie să începi de la zero în altă parte”a spus Mihail Covali.

El al menționat că visează să realizeze un proiect.

”Nu este legat de Moldova sau de o altă țară. El este legat de toată lumea, desigur că nu voi spune ce este asta, dar este ceva pe Internet, legat de iluzie, magie și este în producție acest proiect, eu cu consultantul meu lucrăm asupra acestui proiect. Va fi ceva foarte tare și e posibil ca peste cîțiva ani să fie realizat”, a subliniat iluzionistul Mihail Covali.

 

Cuvinte cheie:

Mihail Kovali , Moldova , libertate

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
995 locuitori

Fundurii Noi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Fundurii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Glodeni și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 995 de oameni. Satul Fundurii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.