|
Regizorul teatrului Cehov a vorbit despre mapa sa secretă, "bucătăria creativă" și hobby-uri (Video)
Artistul emerit al Republicii Moldova, regizorul, actorul Teatrului dramatic de stat rus A. P. Cehov, Dmitrii Coev și soția sa, Iulia Coeva, care lucrează în același teatru ca redactor, administrator al site-ului chehov.md, care se ocupă de promovarea teatrului pe rețelele de socializare, au vorbit în cadrul unei discuții online pe canalul youtube, despre modul în care această familie teatrală își petrece timpul în condițiile de carantină, despre hobby-urile lor, cărțile preferate, planurile creative și multe alte lucruri interesante, transmite Noi.md.
Dmitrii și Iulia Coev au recunoscut că datorită carantinei au primit o șansă neașteptată de a se odihni, de a dormi, de a se ocupa cu lucrurile preferate, pe care mai înainte le amînau pentru puținele week-end-uri, iar acum ei au o mulțime de timp liber și se relaxează, bucurîndu-se de moment.
În același timp, pentru ca spectatorii teatrului Cehov să nu se plictisească și să-și înfrumusețeze despărțirea temporară de el, pe canalul youtube al Teatrului Dramatic Rus de stat. A. P. Cehov a fost organizată o prezentare retrospectivă a spectacolelor sale.
După cum a menționat Iulia Coeva, în fiecare săptămînă pe canalul YouTube al Teatrului Cehov "sînt difuzate" cîte trei spectacole noi – două pentru adulți și o poveste. Ele pot fi vizionate gratuit, în orice moment.
Răspunzînd la întrebările prezentatorului ediției live, Dmitri și Iulia au vorbit despre ce noi seriale, filme, desene animate, spectacole au privit în ultima perioadă și i-ar sfătui și pe alții să le vadă. Familia teatrală a vorbit despre hobby-urile sale, cărțile preferate.
Celebrul regizor a vorbit, de asemenea, despre "bucătăria sa creativă", nuanțele muncii sale, despre cum se desfășoară procesul de creare a unei noi producții, cît timp este necesar pentru a crea un spectacol, cum are loc procesul de creare a unei noi producții de la apariția ideii pînă la punerea în practică a acesteia, despre subtilități și probleme.
Printre altele, Dmitri Coev a vorbit despre "mapa sa secretă, magică" de regizor, mărturisind că pune în acest dosar, creat în computer, acele piese care i-au plăcut, și pe care ar dori cu siguranță să le pună în scenă. Regizorul a remarcat că are acum în ea aproximativ 60 de piese pe care ar vrea să le pună în scenă și are planuri creative mari și i se pare puțin să pună în scenă cîte o piesă de teatru într-un sezon.
Din emisiunea live a lui Dmitri și Iulia Coev puteți afla, de asemenea, despre talentele ascunse, despre cum s-a întîlnit cuplul teatral și despre multe alte lucruri interesante.
Sursa:
- Încă cîțiva moldoveni au revenit acasă din Liban
- La Chișinău va avea loc un concert de excepție al lui Constantin Moscovici, Tamarei Gverdțiteli și t…
- Guvernul sporește protecția specială a copiilor împotriva deplasării în străinătate și reținerii ili…
- Ninsorile au acaparat România: Zonele în care stratul de omăt are deja 20 cm
- Alertă de călătorie în Bulgaria
- La Chișinău a avut loc o nouă sesiune în cadrul proiectului YMCA Digital Media Hub Chișinău ©
- Cultura negativității
- Detail Garage este partenerul dumneavoastră profesional în detailing auto
- Capodopere florale de toamnă și iarnă de la XOstudio FLOWERS: Dăruiți magia sărbătorilor! ©
- Вă rugăm să beți acest amestec înainte de culcare, și veți elimina din organism tot ce ați mâncat pe…
- La Chișinău va avea loc un concert de excepție al lui Constantin Moscovici, Tamarei Gverdțiteli și t…
- La Chișinău a avut loc o nouă sesiune în cadrul proiectului YMCA Digital Media Hub Chișinău ©
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1619
- Populația:
- 608 locuitori
Cîrneşti este un sat din cadrul comunei Brătuleni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Nisporeni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 608 oameni. Satul Cîrnești a fost menționat documentar în anul 1619.
Comentarii
(0)