28 iunie 2018, 15:00 Personalități views 13333
Nota deosebită a formației „DoReDos” (Video)
28 iunie 2018, 15:00 Personalități views 13333

Nota deosebită a formației „DoReDos” (Video)

Ei, literalmente, au dat buzna pe scena mare – frumoși, luminoși, veseli, fermecători.

Anul trecut, cocktailul lor din cunoscutul șlagăr mondial despre partizanii italieni, cu motive balcanice și moldovenești, le-a plăcut în așa măsură spectatorilor concursului „Novaia volna", că juriul le-a conferit trofeul fără prea multe deliberări, iar acasă le-a fost conferit titlul de artiști emeriți din Moldova. În acest an ei au reprezentat țara noastră la „Eurovision", și iarăși s-au evidențiat: prin vocile curate, prin dansul temperamental, și încă prin ceva special, abia perceptibil. De soarta tinerilor talentați dintr-un orășel moldovenesc micuț s-a preocupat starul estradei ruse Filip Kirkorov, care le-a scris piesa pentru concurs.

Ei sînt trupa DoReDos din Rîbnița: Marina Djundiet, Evgheni Andrianov și Serghei Mîță. Recent, acest renumit trio a vizitat redacția portalului Noi.md, oferind și un interviu și fermecîndu-i pe toți cu maniera sinceră și simplă de comunicare.

Există viață după Eurovision? Ce a vorbit Alla Pugaciova cu ei? Cine este liderul trupei și cînd îi vor vedea pe scenă chișinăuienii? Despre acestea și multe alte lucruri tinerii artiști i-au relatat corespondentului noi.md.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

DoReDos , interviu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1078 locuitori

Egoreni este un sat şi comună din raionul Soroca. Egoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1078 de oameni. Satul Egoreni a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.