06 aprilie 2017, 15:45 Personalități views 43579
Valentina Naforniță - artista săptămînii în străinătate
06 aprilie 2017, 15:45 Personalități views 43579

Valentina Naforniță - artista săptămînii în străinătate

Soprana Valentina Naforniță devine tot mai cunoscută și își cîștigă nume în străinătate.

Recent aceasta a fost declarată artista săptămînii de către un site specializat în operă la nivel mondial.

Soprana s-a învrednicit de acest titlu după debutul său la Opera de Stat din Hamburg. Potrivit criticilor, Valentina Naforniță are „un echilibru ademenitor și o coloratură de fetiță și de femeie matură, aruncînd o vrajă seducătoare prin interpretarea sa".

„Valentina Naforniță devine rapid un lider în lumea operei, creștere ce s-a accentuat după ce a cîștigat competiția mondială «Cardiff Singer» din 2011, iar soprana a devenit atracția principală la Opera din Viena.

Chiar dacă nu este recunoscută încă la nivel mondial, în această săptămînă ea și-a extins orizonturile și a avut primul spectacol la Opera de Stat din Hamburg", scriu autorii revistei.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
2486 locuitori

Colicăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Colicăuţi şi Trestieni. Suprafaţa totală a localităţilor din cadrul comunei alcătuieşte aproximativ 3.70 kilometri pătraţi. Satul Colicăuţi este situat la o distanţă de 7 km de  orașul Briceni. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2486 de oameni. Prima atestare documentară a satului Colicăuţi din âinutul Hotin datează din iulie 1575. În vechime satul s-a numit Culiceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.