23 februarie 2017, 17:15 Personalități views 55466
Interpreta Kătălina Rusu se căsătorește
23 februarie 2017, 17:15 Personalități views 55466

Interpreta Kătălina Rusu se căsătorește

Kătălina Rusu și-a sărbători ieri ziua de naștere. Se pare că anume în această zi interpreta a primit și cadoul cel mai rîvnit de domnișoare – inelul de logodnă, relatează NOI.md.

Kătălina și-a sărbătorit aniversarea într-un restaurant, alături de familie, iar în momentul cînd se aștepta cel mai puțin, a fost cerută în căsătorie de alesul inimii sale. Interpreta, deocamdată, refuză să dezvăluie numele viitorului său soț.

Astăzi Kătălina va organiza o cuconadă, alături de prietenele sale, unde deja are motiv dublu de sărbătoare.

„Cel mai frumos cadou! Am zis DA!!!" – a scris Kătălina pe o rețea de socializare, descriere pentru o poză unde se vede clar inelul de logodnă și buchetul de flori primit de la logodnic.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Kătălina Rusu , casatorie , interpret

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1785
Populația:
62 locuitori

Meşeni este un sat din cadrul oraşului Iargara, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Leova și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de locuitori. Satul Meșeni a fost menționat documentar în anul 1785.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.