24 februarie 2016, 17:36 Personalități views 7737
La doar 17 ani a pus bazele propriei afaceri (Foto)
24 februarie 2016, 17:36 Personalități views 7737

La doar 17 ani a pus bazele propriei afaceri (Foto)

Mihaela Crăciun este eleva din Chișinău care a reușit să-și deschidă propria afacere.

Mihaela a știut cum prin pasiune și talent să pună bazele unei afaceri colorate, care-i aduce fericire și de la care primește plăcere. „De mică îmi plăcea la nebunie să confecţionez câte ceva, e o pasiune ce mereu m-a definit ca personalitate, eu fiind o persoană creativă. Odată ce am început a face floricele am observat că mi se primesc destul de bine. Ceea ce fac le-o datorez şi celor dragi care mereu mi-au fost alături, susţinându-mă în tot sensul cuvântului", a povestit Mihaela pentru ZUGO.

Chiar dacă aceasta este la început de drum, pentru a reuși sacrifică chiar și nopți întregi. „Am dat start vânzărilor de vreo 2 săptămâni, şi pentru că sunt elevă şi mai trebuie să îmi fac şi temele, uneori mă culc la miezul nopţii", a adăugat tânăra.

Mihaela ne-a destăinuit că pentru a realiza o compoziție din flori de hârtie are nevoie de multă răbdare, dar cel mai important ingredient rămâne a fi totuși - timpul. „Pentru că sunt o fire energică trebuie să îmi umplu sufleţelul cu multă răbdare şi doar atunci pot purcede la treabă. Ceea ce fac necesită străduinţă, dedicaţie completă, dăruire de sine şi cu siguranţă o cantitate mare de timp. O compoziţie poate presupune o muncă asiduă, însă executând florile cu multă plăcere nici nu mai urmăresc orele pe care le dedic creaţiei".

Tânăra are planuri mari pentru viitor care crede ea sunt promițătoare. „Viitorul este ceva inprevizibil însă dorinţa de a obţine ceva îi dă culoare. Am visuri măreţe şi cu siguranţă ştiu că se vor adeveri, eu fiind o persoană perseverentă şi ambiţioasă", a mai dezvăluit viitoare business lady.

Dacă încă nu aveți un cadou potrivit pentru femeia iubită, mamă sau soră de 8 martie, Mihaela vă vine în ajutor!

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

elevi , Chisinau , business

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
1263 locuitori

Ursoaia este un sat din cadrul comunei Lebedenco, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 186 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1263 de oameni. Satul Ursoaia a fost înființat în anul 1916.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.