15 februarie 2016, 17:30 Personalități views 30882
Xenia Deli l-a arătat pe „bărbatul care i-a dăruit viața” (Foto)
15 februarie 2016, 17:30 Personalități views 30882

Xenia Deli l-a arătat pe „bărbatul care i-a dăruit viața” (Foto)

Nu e tocmai generoasă în detalii atunci când vine vorba de viața sa personală, însă ziua de naștere a tatălui a fost o excepție. De 14 februarie, modelul basarabean Xenia Deli a zburat peste ocean pentru a fi alături de „bărbatul care i-a dăruit viața". Spre ce țară a zburat, vedeți mai jos.

„E 14 februarie! Acest bărbat mi-a dăruit viața! La mulți ani, tată! Sunt fericită să-ți fiu astăzi aproape", a mărturisit modelul basarabean, într-o postare făcută pe Instagram.

Xenia a decis să publice și o fotografie cu tatăl său, realizată în Geneva (Elveția). Este unicul copil în familiei și de aceea părinții n-au văzut inițial cu ochi buni ideea modelului de a se stabili cu jobul peste ocean. După contractul cu Victoria's Secret însă, atât mama cât și tatăl Xeniei au început să fie mândri de rezultatele ei.

De altfel, și părinții Xeniei s-au stbilit de mult timp cu traiul în străinătate, așa că fata a fost lăsată în grija bunicii, fiind crescută de ea.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

parinti , fotografie , Xenia Deli

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
231 locuitori

Zloți este o loc.st.c.f. din cadrul comunei Codreni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cimișlia și la 51 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de oameni. Loc.st.c.f. Zloți a fost înființată în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.