29 decembrie 2015, 16:34 Personalități views 11681
Detalii inedite despre Carla’s Dreams (Video)
29 decembrie 2015, 16:34 Personalități views 11681

Detalii inedite despre Carla’s Dreams (Video)

Au vrut să abandoneze proiectul, însă au devenit una dintre cele mai cunoscute formaţii de la noi, dar și din România. Trupa Carla's Dreams a trecut Prutul şi a ajuns un adevărat fenomen în România.

Colaborările cu Inna şi Delia au ocupat săptămâni la rând primul loc în topurile muzicale. Ultimul hit al băieţilor, „Te rog" a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2016, Carla's Dreams își dorește să deschidă propriul studio de înregistrări, cel mai probabil la Brașov.

"Suntem tot mai des solicitați în România și cred că va fi necesar să facem câteva schimbări. Asta ar presupune să deschidem un studiou în București cred, sau Brașov. Noi trebuie să ne unim să ne stabilim, trebuie să ne organizăm să vedem cum vom păstra legătura. Avem nevoie de un studiou de creație, poate fi și portativ", a declarat Carla's Dreams.

Deşi sunt arhicunoscuţi, iar pisele lor ocupă primul loc în topurile muzicale, băieții de la Carla's Dreams rămân modeşti.

În cadrul interviului, Carla's Dreams dezvăluie și câți bani câștigă de pe urma acestui proiect muzical.

Interviul acordat în exclusivitate pentru Televiziunea Română este, practic, ultimul. În următorii doi ani, parte a strategiei de marketing, trupa nu va mai aparea în interviuri televizate, scrie sursa citată.

Sursa: promotime.md

Cuvinte cheie:

muzica , interviu , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
650 locuitori

Şurii Noi este un sat din cadrul comunei Şuri, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Drochia și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 650 de oameni. Satul Şurii Noi a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.