29 decembrie 2015, 14:38 Personalități views 9092
LUME: Vom sărbători Anul Nou acasă! (Video)
29 decembrie 2015, 14:38 Personalități views 9092

LUME: Vom sărbători Anul Nou acasă! (Video)

Așa se întîmplă că vedetele show-businessului de cele mai dese ori își petrec Revelionul muncind. În noaptea de Anul Nou ei dau concerte – în piețe, pe stadioane, în cluburi și la petrecerile corporative. Toate astea sînt bune și distractive. Dar vedetele, ca și toată lumea, își doresc și ele să se poată relaxa cu familia, să sărbătorească Anul Nou împreună cu cei dragi. Și atunci ei sînt nevoiți să aleagă: fie să meargă la munca, fie să sărbătorească acasă.

Cu aceeași dilemă s-au confruntat nu o singură dată binecunoscuții membri ai formației „LUME" Irina Tarasiuc și Sergiu Covalschi. În interviul realizat de echipa portalului Moldovenii.md, ei au recunoscut că în ultimii ani, au întîlnit Anul Nou la locul de muncă, dar de data aceasta lucrurile vor fi diferite. Ei au luat decizia fermă de a petrece Revelionul acasă, împreună cu familia și prietenii. Pentru a afla mai multe despre formația „LUME" vă invităm să urmăriți materialul video cu interviul interpreților.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
306 locuitori

Vanţina este un sat din cadrul comunei Pîrliţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Soroca și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 306 oameni. Satul Vanțina a fost menționat documentar în anul 1680.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.