09 noiembrie 2013, 11:13 Realitatea moldovenească views 6743
09 noiembrie 2013, 11:13 Realitatea moldovenească views 6743

O porţiune din bulevardul Ştefan cel Mare va fi închisă în zilele de odihnă



Foto: tv7.md

Administraţia SA „Apă-Canal Chişinău” atenţionează că o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare, între străzile Ismail şi Tighina, va fi închisă pentru două zile, în contextul executării lucrărilor de reabilitare a apeductului prin metodă deschisă, pe trotuar şi gazon, transmite tv7.md.

Într-un comunicat de presă al furnizorului de apă se menţionează că, începînd cu ziua de sîmbătă, 9 noiembrie, de la ora 06.00, şi pînă duminică, 10 noiembrie, ora 24.00, circulaţia rutieră pe segmentul bulevardului Ştefan cel Mare, între străzile Ismail şi Tighina, va fi suspendată.

În timpul efectuării lucrărilor circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează: troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8 şi 28 vor circula tur: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. C. Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite; retur: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe ruta nr.4 vor circula tur: bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. C. Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. Bucureşti, str. A. şciusev, str. Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe ruta nr.2, tur: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. Bucureşti, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit. Troleibuzele de pe ruta nr. 22, tur: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Tighina, str. Bucureşti, viaduct şi în continare pe traseul stabilit; retur: de pe viaduct pe str. Bucureşti, str. A. şciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, Piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseul stabilit.

Furnizorul de apă menţionează că lucrările efectuate sunt parte componentă a lucrărilor de reconstrucţie a reţelei de apeduct cu diametrul 300 de milimetri din bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, de la str. Ciuflea pînă la str. Tighina, începute încă pe 7 octombrie anul curent.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , drum , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1642
Populația:
1075 locuitori

Gălăşeni este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gălăşeni și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Rîșcani și la 196 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1075 de oameni. Satul Gălășeni a fost menționat documentar în anul 1642.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.