22 octombrie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 880
Alexandr Stoianoglo o invită pe Maia Sandu la dezbateri pe o platformă neutră
22 octombrie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 880

Alexandr Stoianoglo o invită pe Maia Sandu la dezbateri pe o platformă neutră

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, a făcut un nou apel către contracandidata sa, Maia Sandu, invitînd-o la dezbateri publice pe o platformă neutră, transmite Noi.md

„Mă adresez cu o propunere constructivă. Să le oferim cetățenilor posibilitatea de a trage singuri concluziile despre noi și programele noastre. Iar cel mai bun mod pentru asta sînt dezbaterile. Dar nu pe platforma mediilor controlate de putere, ci pe una neutră. Să fie doi moderatori: unul din partea dumneavoastră și unul din partea mea.”,” a declarat Stoianoglo în cadrul unei conferințe de presă.

Stoianoglo a insistat că o astfel de platformă ar permite un dialog corect și transparent, subliniind că „cetățenii Republicii Moldova merită să vadă o confruntare de idei și soluții pentru viitorul țării, fără influențe externe sau presiuni mediatice.”

Amintim, astăzi, 21 octombrie, și candidata PAS, Maia Sandu, l-a invitat la dezbateri pe Alexandr Stoianoglo, cu care se va duela în turul doi.

Candidata PAS a precizat că staff-urile electorale urmează să ajungă la un numitor comun privind organizarea evenimentului în această săptămînă.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
770 locuitori

Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.