26 iulie 2024, 16:30 Realitatea moldovenească views 385
Rezultate sondaj Noi: La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
26 iulie 2024, 16:30 Realitatea moldovenească views 385

Rezultate sondaj Noi: La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?

Redacția Noi.md și-a îndemnat cititorii atît de pe site, cît și de pe Viber să participe la un nou sondaj de opinie și să răspundă la următoarea întrebare:

Astfel, potrivit rezultatelor sondajului, 74.0% din respondenți, cred că elevii vor avea un nivel mai scăzut de cunoștințe, 20.2% sînt de părerea că decizia va duce la haos în sistemul educațional, 4.9% cred că va face sistemul nostru educațional mai modern, iar 0.9% sînt de părerea că, elevii vor lucra mai mult individual.

De menționat că sondajul a fost realizat pe site-ul Noi.md la secțiunea sondaj, avînd un eșantion de 3130 de persoane, în perioada 25 iunie - 22 iulie 2024.

Beneficiar al sondajului fiind compania MLD-Media.

La același sondaj au participat și cititorii Noi.md de pe canalul nostru de Viber.

Astfel, potrivit rezultatelor de pe canalul nostru de viber, 61% cred că, elevii vor avea un nivel mai scăzut de cunoștințe, 23% sînt de părerea că decizia va duce la haos în sistemul educațional, 14% cred că va face sistemul nostru educațional mai modern, iar 2% sînt de părerea că elevii vor lucra mai mult individual.

Sondajul a fost realizat în aceiași perioadă ca și cel de pe site-ul Noi.md, avînd un eșantion de 590 de persoane.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1547 locuitori

Caterinovca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Sadchi și Caterinovca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Camenca și la 129 km de Chișinău. Populaţia satului Caterinovca alcătuia 1547 de oameni în anul 2012. Satul Caterinovca a fost menționat documentar în anul 1795.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.