08 iulie 2024, 15:00 Realitatea moldovenească views 761
Igor Dodon:
08 iulie 2024, 15:00 Realitatea moldovenească views 761

Igor Dodon: "Aceste alegeri sînt cruciale, de ele depinde soarta Moldovei"

Președintele Partidului Socialiștilor, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, consideră că viitoarele alegeri prezidențiale din țară sînt cruciale, iar de ele depinde însăși existența țării noastre.

"Din rezultatele acestor alegeri se va vedea clar dacă există șanse ca Moldova să mai existe sau nu. Dacă vom păstra actuala putere și pe președinta Maia Sandu și partidul ei, care se află acum la guvernare, riscăm să avem soarta Ucrainei. Aceste alegeri sînt cruciale: va exista sau nu Moldova după aceasta", a declarat Igor Dodon.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.