19 mai 2024, 14:00 Realitatea moldovenească views 1781
Echipa de la un liceu din capitală a ocupat locul întîi la campionatul european de robotică
19 mai 2024, 14:00 Realitatea moldovenească views 1781

Echipa de la un liceu din capitală a ocupat locul întîi la campionatul european de robotică

Echipa din R. Moldova cîștigă locul I în categoria Design de Roboți la Campionatul European Deschis al FIRST LEGO League Open European Championship, care s-a desfășurat, în perioada 13 – 17 mai curent, Norvegia.

„Echipa noastră este extrem de încîntată să anunțe că a obținut locul I în categoria Design de Roboți la Campionatul European Deschis al FIRST LEGO League, desfășurat în Bodø, Norvegia, devenind prima echipă care aduce un trofeu internațional în Moldova. Le mulțumim din suflet membrilor echipei noastre, mentorilor dedicați și părinților susținători pentru munca lor asiduă, pasiune și angajament.”, se arată în mesajul cîștigătorilor, notează Noi.md cu referire la zugo.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

campionatul european , robotica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1876
Populația:
1603 locuitori

Vişniovca este un sat şi comună din raionul Cantemir. Vişniovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1603 oameni. Satul Vişniovca a fost menționat documentar în anul 1876.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.