14 mai 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 802
Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut în timpul protestelor din Georgia: Ce spune MAE
14 mai 2024, 12:00 Realitatea moldovenească views 802

Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut în timpul protestelor din Georgia: Ce spune MAE

Ambasada Republicii Moldova la Baku a informat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de la Chișinău ca un cetățean moldovean a fost reținut în timpul protestelor din Georgia.

Potrivit reprezentanților MAE, autoritățile moldovene sînt în contact cu autoritățile georgiene, transmite Radio Moldova.

„Misiunea noastră diplomatică este în contact cu autoritățile georgiene și este dispusă să întreprindă toate acțiunile necesare care se impun”, a anunțat MAE într-un comunicat.

Amintim că în urma protestelor de luni dimineață de la Tbilisi, Ministerul Georgiei de Interne a anunțat că a reținut 20 de manifestanți.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

protest , Georgia , MAE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1352 locuitori

Delacău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Delacău și Crasnaia Gorca. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 50 km de Chișinău. Populaţia satului Delacău alcătuia 1352 de oameni în anul 2005. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.