29 iunie 2022, 17:45 Realitatea moldovenească views 2737
Igor Dodon rămîne în arest la domiciliu
Foto: reuters.com
29 iunie 2022, 17:45 Realitatea moldovenească views 2737

Igor Dodon rămîne în arest la domiciliu

Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi recursul înaintat de ex-președintele Igor Dodon împotriva deciziei Judecătoriei Ciocana privind prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arest la domiciliu.

Curtea de Apel a dispus astfel menținerea deciziei primei instanțe de prelungire a arestului la domiciliu, pe un termen de 30 zile.

Tot astăzi, magistrații Curții de Apel Chișinău au examinat recursul înaintat de procurorii anticorupție, prin care au contestat decizia primei instanțe de plasare în arest preventiv, pe un termen de 20 zile a complicelui ex-președintelui, cumnatul lui Igor Dodon. Procurorii au insistat asupra unui termen de 30 zile de arest preventiv.

În rezultatul examinării, magistrații Curții de Apel Chișinău au menținut decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana de prelungire a arestului preventiv aplicat pe un termen de 20 zile, în privința lui Petru Merineanu, care are calitatea de complice în săvîrșirea infracțiunii de îmbogățire ilicită imputată fostului șef de stat.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , arest la domiciliu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
259 locuitori

Andreevca este un sat din cadrul comunei Chiperceni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 27 km de oraşul Orhei şi la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 259 de oameni. Satul Andreevca a fost menționat documentar în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.