25 mai 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 1515
Este important să unim societatea și să evităm disputele și conflictele. Declarație
Foto: facebook.com/Aourmasiiluistefan
25 mai 2022, 13:30 Realitatea moldovenească views 1515

Este important să unim societatea și să evităm disputele și conflictele. Declarație

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întîlnit cu Excelența Sa, domnul Klaus Neukirch, șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii a fost discutată situația social-politică în Republica Moldova și din regiune, precum și posibilele efecte care afectează dezvoltarea economiei Republicii Moldova și a Autonomiei, în special.

"Trecem prin momente pline de imprevizibilitate și crize. În acest moment, este foarte important să acordăm prioritate corectă și cu înțelepciune direcționării energiei și resurselor societății. sînt necesare măsuri care să unească societatea și este important să se evite subiectele care generează dispute și conflicte. Contăm pe ajutorul dumneavoastră în dezvoltarea dialogului politic în Republica Moldova și consolidarea culturii democratice în țara noastră", a spus Irina Vlah.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Irina Vlah , unire , societate , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2483 locuitori

Hîrtopul Mare este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Hîrtopul Mic și Hîrtopul Mare. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 31 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2483 de oameni. Satul Hîrtopul Mare a fost menționat documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.