25 noiembrie 2021, 14:30 Realitatea moldovenească views 2657
Cînd începe vacanța de iarnă a elevilor și cît va dura
25 noiembrie 2021, 14:30 Realitatea moldovenească views 2657

Cînd începe vacanța de iarnă a elevilor și cît va dura

A mai rămas exact o lună pînă la vacanța de iarnă. În acest an, vacanța intersemestrială începe pe 25 decembrie 2021, iar elevii vor avea la dispoziție 16 zile pentru odihnă.

Conform structurii standarde a anului de învățămînt 2021/2022, revenirea la ore va fi în ziua de 10 ianuarie.

E de menționat că și studenții au vacanță de iarnă, care începe, le fel, pe 25 decembrie și durează pînă pe 9 ianuarie. Totuși, tinerii care-și fac studii la universități ar trebui să consulte calendarul academic al instituției, pentru că acestea sînt individuale și ar putea fi diferite de la o universitate la alta. Totodată, pentru studenții din anii absolvenți, vacanța este mai scurtă: mai exact, aceștia merg în vacanță cu cîteva mai tîrziu decît colegii lor.

Amintim că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită din cauza condițiilor epidemiologice. Autoritățile încă nu au anunțat nimic despre o eventuală prelungire a vacanței de iarnă, însă acest lucru nu este exclus, în cazul în care ne vom confrunta cu un număr mare de infectări de COVID-19.

Orarul lecțiilor şi al vacanțelor din anul de învățămînt 2021/2022 îl puteți consulta AICI!

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

elevi , vacanta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.