20 septembrie 2021, 17:15 Realitatea moldovenească views 3291
Mesajul lui Sergiu Voloc pentru Maia Sandu, în contextul vizitei la New York
20 septembrie 2021, 17:15 Realitatea moldovenească views 3291

Mesajul lui Sergiu Voloc pentru Maia Sandu, în contextul vizitei la New York

În contextul vizitei președintelui Maia Sandu la New York, unde săptămîna viitoare se vor ține lucrările Adunării Generale a ONU, actorul și prezentatorul Sergiu Voloc a venit cu îndemn pentru șefa statului.

Acesta i-a cerut demnitarei să fie mai atentă la declarațiile pe care le face, pentru a nu tensiona relațiile diplomatice ale R.Moldova.

„Maia Sandu, eu vă rog frumos, fiți mai atentă la ONU ce vorbiți, pentru că gazul nu îl plătiți dvs., facturile vi le plătește bugetul, statul are grijă să vă fie bine. Mai spune-ți acolo ceva despre Platforma Crimeea, bine? Și așa o ducem ca primatele, mai spune-ți vreo două cuvinte”, a spus Voloc într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare.

Menționăm că miercuri, 22 septembrie, Maia Sandu va susține în plenul Adunării Generale a ONU un discurs (ora estimativă - 13.00/20.00 ora Chișinăului). De asemenea, la New York, șefa statului va avea mai multe întrevederi bilaterale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , ONU

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
397 locuitori

Dişcova este un sat din cadrul comunei Puţintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1002 oameni. Satul Dișcova a fost menționat documentar în anul 1582.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.