01 septembrie 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2857
În Moldova ar putea fi interzis accesul în localuri fără certificat de vaccinare sau test Covid
01 septembrie 2021, 14:00 Realitatea moldovenească views 2857

În Moldova ar putea fi interzis accesul în localuri fără certificat de vaccinare sau test Covid

Administratorii unităților de alimentație publică din Moldova - baruri, restaurante, localuri, vor decide privind declararea localului ”COVID free”, ceea ce presupune că vizitatorii vor trebui să prezinte un act privind imunizarea, prezența anticorpilor, un test negativ la COVID-19.

În caz contrar localurile vor activa la o capacitate redusă.

Dispoziția a fost emisă astăzi de Ministerul Economiei, în urma unei ședințe cu reprezentanții mediului de afaceri, în cadrul căriea au fost puse în discuție măsurile anti-Covid.

Măsurile respective vizează unitățile de alimentație publică cu sală de servire; evenimentele private organizate în unități de alimentație publică; angajații implicați în prestarea serviciilor comerciale, vânzătorii și personalul care activează în suprafețele comerciale; unitățile de comerț ambulant amplasate în aer liber; unitățile comerciale de comerț cu amănuntul sau cu ridicata care dispun de suprafață comercială închisă și zonele de agrement.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

restaurant , vaccin , certificat , coronavirus

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.