25 iulie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2357
Mitropolia Moldovei adună rechizite școlarizare pentru copii
25 iulie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2357

Mitropolia Moldovei adună rechizite școlarizare pentru copii

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove adună ghiozdane și rechizite școlare pe care le va oferi copiilor din familii defavorizate. Campania „Ajută un copil să meargă la școală!" se organizează pînă pe 30 august, transmite IPN.

Mitropolia îndeamnă oamenii de bună credință să doneze un ghiozdan cu rechizite școlare: De exemplu: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă romînă, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, cinci pixuri, acuarelă și două pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare.

Detalii despre campanie pot fi accesate pe pagina web a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove.

Totalizarea campaniei va avea loc pe data de 30 august, iar înmînarea cadourilor va avea loc la 31 august, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala „Sfînta Vineri" din capitală.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Mitropolia Moldovei , campania , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1601
Populația:
2840 locuitori

Zguriţa este un sat şi comună din raionul Drochia. Zguriţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 22 km de orașul Drochia și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2840 de oameni. Satul Zgurița a fost menționat documentar în anul 1601.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.