28 ianuarie 2021, 11:10 Realitatea moldovenească views 2294
Mașinile care vor bloca accesul autospecialelor vor fi evacuate
28 ianuarie 2021, 11:10 Realitatea moldovenească views 2294

Mașinile care vor bloca accesul autospecialelor vor fi evacuate

Mașinile parcate neregulamentar, care vor bloca accesul autospecialelor la deszăpezirea străzilor, vor fi evacuate, atenționează Poliția.

În contextul avertizării meteorologice, emise pentru aceste zile, pe arii extinse sînt înregistrate precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsoare, precum și intensificarea vîntului și formarea ghețușului.

În acest sens, la etapa actuală, deja se activează cu tehnica și utilajul de deszăpezire și împrăștierea materialului antiderapant, pentru asigurarea securității circulației rutiere și a participanților la trafic.

Totodată, Poliția Națională solicită conducătorilor auto să nu parcheze unitățile de transport pe partea carosabilă sau în zona drumului, pentru a nu împiedica activitatea tehnicii implicate.

Automobilele care vor crea obstacole în timpul lucrărilor vor fi evacuate de pe raza de acțiune, pentru a permite autorităților să-și desfășoare activitatea întru siguranța și confortul cetățenilor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

evacuare , automobil

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
567 locuitori

Berezovca este un sat din cadrul comunei Calaraşovca, raionul Ocniţa. Satul Berezovca este situat la o distanţă de  30 km de oraşul Ocniţa şi la 259 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 567 de oameni. Satul Berezovca a fost întemeiat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.