16 noiembrie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3752
Putin a felicitat-o pe Sandu cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale
16 noiembrie 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 3752

Putin a felicitat-o pe Sandu cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a trimis Maiei Sandu un mesaj de felicitare cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale, exprimîndu-și speranța că activitatea acesteia va contribui la dezvoltarea unor relații constructive între Moscova și Chișinău, dorindu-i succese, sănătate și bunăstare, informează Serviciul de presă al Kremlinului.

"Contez pe faptul că activitatea dvs. în fruntea statului va contribui la o dezvoltare constructivă a relațiilor dintre țările noastre. Acest lucru, fără îndoială, ar corespunde intereselor popoarelor din Rusia și Moldova", se spune în telegramă.

Putin i-a urat lui Sandu succese, sănătate și bunăstare.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , Maia Sandu , felicitare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1822
Populația:
1648 locuitori

Porumbeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Porumbeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Satul Porumbeşti a fost menționat documentar în anul 1822.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.