20 noiembrie 2012, 16:28 Realitatea moldovenească views 7430
20 noiembrie 2012, 16:28 Realitatea moldovenească views 7430

Site-ul moldovenii.md şi-a desemnat cîștigătorii

Premiile – cadourile de preţ şi diplomele ‒ au fost înmînate cîștigătorilor concursului foto „Cum mi-am petrecut vara” de pe site-ul moldovenii.md.

Participanţii au concurat la două categorii ‒ „Vara în Moldova. Momente distractive” și „Vara în străinătate”.

Premiul Mare ‒ o excursie la munte în Bulgaria pentru două persoane a fost cîştigat de către Oxana Tolcaciova și Anastasia Chirtoacă. De locul doi s-au învrednicit Valentina Chihai şi Pavel Andriesi, care au primit, de asemenea foi turistice la o staţiune montană din Bulgaria.

Pe locul trei s-au plasat Eugen Golovatîi și Olesea Harti, dînşii vor merge într-o excursie prin beciurile Cricovei, unde îi aşteaptă surprize plăcute. Nu au rămas fără premii nici cei mai activi participanți ai concursului. Tînărul interpret moldovean Ionel Istrati a fost acel, care a înmînat cîştigătorilor diplomele și cadourile. Fericiţii cîştigători ne-au împărtășit impresiile sale:

„M-a surprins plăcut faptul, că am ieşit învingătoare, poate de aceea sînt atît de bucuroasă. Sper, că excursia la munte îmi va face mare plăcere. Va fi prima mea călătorie la o staţiune montană, e un cadou minunat”, ‒ ne-a mărturisit cîștigătoarea Premiului Mare ‒ Oxana Tolcaceva.

„Cred, că astfel de concursuri sporesc interesul faţă de cultura noastră, aduc renume celor mai frumoase colţişoare ale țării noastre și promovează tradițiile naționale,” ‒ a menţionat una dintre învingătoarele concursului ‒ Valentina Chihai.

Concursul „Cum mi-am petrecut vara” de pe site-ul moldovenii.md a avut loc în perioada 15 august-15 noiembrie.

Cuvinte cheie:

concurs , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1412 locuitori

Temeleuţi este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Temeleuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Călărași și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1412 oameni. Satul Temeleuți a fost menționat documentar în anul 1443 cu denumirea Vrabia.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.