09 mai 2020, 10:00 Realitatea moldovenească views 4074
Dodon: Sîntem o țară europeană, dar pe 9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei
09 mai 2020, 10:00 Realitatea moldovenească views 4074

Dodon: Sîntem o țară europeană, dar pe 9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei

Ziua de 9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei pentru Republica Moldova.

Aceasta este declarația lui Igor Dodon și a fost făcută în cadrul emisiunii sale – „Președintele Răspunde", scrie zugo.md.

„Permit să se sărbătorească pentru că e hotărîrea Parlamentului. Eu consider că Ziua Europei este astăzi. Apropo vă felicit pe toți. Ziua Europei nu înseamnă ziua Uniunii Europene, ea are o abordare mai largă. Dar pe data de 9 mai a fost, este și va fi ziua Victoriei în Moldova. Eu consider că a fost o greșeală cînd le-a pus într-o zi. Pentru ce să le îngrămădiți pe toate, una peste alta?", a reacționat Dodon la o întrebare adresată în timpul emisiunii.

Tot azi, Dodon a reacționat la plecarea mai multor deputați din Partidul Democrat și a transmis formațiunii că poate fi exclusă de la guvernare în cazul în care nu va mai fi majoritatea parlamentară.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , Ziua Victoriei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.