24 ianuarie 2020, 18:10 Realitatea moldovenească views 2445
Noi.md te invită într-o călătorie prin ”jungla urbană” (Video)
24 ianuarie 2020, 18:10 Realitatea moldovenească views 2445

Noi.md te invită într-o călătorie prin ”jungla urbană” (Video)

Portalul de știri Noi.md lansează "Drum BOOM", un nou proiect de excepție în care vă invităm într-o călătorie prin "jungla urbană". Proiectul are menirea să scoată în prim plan eroii și anti-eroii traficului de pe străzile capitalei.

Mai mult decît atît, vom învăța împreună lucruri curioase care vă vor face să priviți altfel lumea în care trăiește un șofer. Nu pierdeți prima ediție a proiectului "Drum BOOM", ai cărei protagoniști vor fi șoferii, pietonii și toți participanții la traficul rutier. Cei mai exemplari protagoniști, vor avea parte și de frumoase surprize din partea partenerilor noștri.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , drum , emisiune

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1196 locuitori

Oneşti este un sat din cadrul comunei Zăbriceni, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 14 km de orașul Edineț și la 9 km de stația de cale ferată Brătușeni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1196 de oameni. Prima atestare documentară a satului Onești din ținutul Hotin datează din 7 martie 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.