16 ianuarie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 4338
FMI dezvăluie secretele guvernului Sandu și a principalilor beneficiari ai ”furtului secolului”
16 ianuarie 2020, 12:30 Realitatea moldovenească views 4338

FMI dezvăluie secretele guvernului Sandu și a principalilor beneficiari ai ”furtului secolului”

Cine comandă "muzica" în Moldova: majorează impozitele, tarifele la gaze și energia electrică?

Declarațiile Maiei Sandu capătă un al doilea sens

La 16 iulie al anului trecut, premierul Maia Sandu a efectuat o vizită în Germania. Acolo a avut o întrevedere cu reprezentanții diasporei moldovenești. Concetățenii noștri au rugat-o să le dezvăluie condițiile noului credit al FMI în sumă de 46,5 mln. USD. Întrebarea era motivată de zvonurile precum că una dintre condițiile pentru oferirea creditului era ca miliardul furat să fie achitat de către cetățeni. Atunci liderul PAS s-a eschivat de la răspuns și a spus că încă nu e timpul, detaliile acordului cu FMI vor fi publicate mai tîrziu, iar "reformele" prevăzute în acord nu vor afecta cetățenii cu venituri mici.

Dar iată că la începutul lui ianuarie, vorbele ex-premierului au căpătat un al doilea sens, poate chiar cel de bază, pe care ea nici nu-l intuise.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

FMI , Maia Sandu , miliard

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
898 locuitori

Botnăreşti este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Botnărești. Satul Botnărești este situat la o distanță de 11 km de orașul Anenii Noi, la 3 km de staţia calea ferată Socoleni și la 21 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Pentru prima dată satul a fost menționat documentar în anul 1598, cu numele Butnărești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.