13 septembrie 2019, 11:30 Realitatea moldovenească views 5178
PDM: I'll be back
13 septembrie 2019, 11:30 Realitatea moldovenească views 5178

PDM: I'll be back

Recent a avut loc congresul al IX-lea extraordinar al Partidului Democrat, care a fost transferat în această vară pentru luna septembrie.

Un rezumat al acestuia: PDM este în continuare o formațiune "plahotniuchistă". Practic, în noile organe de conducere ale partidului și-au păstrat pozițiile toți reprezentanții "echipei lui Plahotniuc", iar noul președinte al formațiunii este tovarășul de luptă al "coordonatorului executiv" – ex-premierul Pavel Filip.

PDM-ul resetat vrea să se revanșeze, preconizează să revină la putere și să conducă "mișcarea de rezistență". În declarația adoptată la congres se spune, că Partidul Democrat este azi "unica forță politică de opoziție, capabilă să oprească atacul direct al guvernanților asupra suveranității statului și securității regionale", așa că democrații cheamă toți cetățenii "care cred în valorile Republicii Moldova și idealurile europene să fie solidari cu PD pentru a se opune încercărilor guvernului de a uzurpa viitorul generațiilor ulterioare".

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

PDM , partide

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1921
Populația:
38 locuitori

Fedoseevca este un sat din cadrul comunei Carmanova din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Fedoseevca alcătuia 38 de oameni în anul 2006. Satul Fedoseevca a fost înființat în anul 1921.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.