27 iunie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 4019
Harunjen îi răspunde lui Diacov
27 iunie 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 4019

Harunjen îi răspunde lui Diacov

„Cumătrului meu era să-i răspund în aceeași manieră dacă aveam și eu Facebook, dar nu am să o facă căci nu am de gînd să cobor la acest nivel", așa a comentat Eduard Harunjen, șeful Procuraturii Generale, postarea pe Facebook a lui Ion Diacov.

Ion Diacov, fostul procuror al municipiului Chișinău, într-o postare pe pagina sa de Facebook îl îndeamnă pe Eduard Harunjen, adresîndu-se cu „Tovarășe Edic", să plece din funcția deținută și-i sugerează că dacă nu o va face, el ar putea să scrie un denunț oficial împotriva sa.

Ivan Diacov către Harunjen: Nu mă forța să scriu un denunț împotriva ta

Întrebat telefonic cum comentează cele scrise de Diacov, Eduard Harunjen mai în glumă, mai în serios, a spus că dacă avea pagină de Facebook era să-i răspuundă în aceeași manieră.

„Știți că sîntem cumătri cu Diacov? Înainte vorbeam normal, ca între cumătri, dar de cînd și-a făcut Facebook... Eu știu care îi sînt frustrările, dar și originele acestora, am auzit despre asta mai demult. Dacă aveam pagină de Facebook era să-i răspund în aceeași manieră, dar nu vreau să cobor la nivelul lui pentru că nu-mi va face față. Transmite-i salutări de la cumătru' și de la fini", ne-a spus Harunjen.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

procuror

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
332 locuitori

Cheltuitori este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 332 de oameni. Satul Cheltuitori a fost menționat documentar în anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.