10 iunie 2019, 12:30 Realitatea moldovenească views 5818
Renato Usatîi, gata să sprijine Guvernul Maiei Sandu
10 iunie 2019, 12:30 Realitatea moldovenească views 5818

Renato Usatîi, gata să sprijine Guvernul Maiei Sandu

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că este gata să sprijine Guvernul condus de Maia Sandu, dacă noii miniștri vor lucra în interesul oamenilor, fără a discrimina anumiți primari.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, Usatîi a menționat că pînă cînd nu vrea să comenteze prea mult situația, însă a declarat că „membrii PN sînt gata să lupte împreună pentru a demonta regimul actual, sistemul judecătoresc".

„Lasă să iasă mîine la lucru, am în vedere să ajungă pînă la locul de muncă. După care ei trebuie să se așeze la o masă de discuții cu primarii și să nu fie așa atitudine discriminatorie în raport cu anumiți primari. Acolo unde au fost democrații se făceau totul, iar în celelalte localități nimic nu se făcea. Doar le creea probleme. Vreau să precizez că primarii noștri nu au colaborat cu puterea veche.

Băieți, arătați întregii țări cine sînteți. Ideile voastre sînt clare, sînt patriotice. Nu am să comentez nimic mai mult, pentru ca să nu fiu învinuit că din cauza mea ceva nu le-a reușit. Membrii PN sînt gata să lupte împreună pentru a demonta regimul actual, sistemul judecătoresc. Ei vor fi nevoiți să meargă la negocieri cu toți cei care au luptat și luptă cu regimul actual", a spus Usatîi.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
434 locuitori

Buteşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 10 km de orașul Glodeni şi la 178 km de oraşul Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Butești a fost menționat documentar în anul 1637.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.