23 august 2012, 10:35 Realitatea moldovenească views 8719
23 august 2012, 10:35 Realitatea moldovenească views 8719

SENZAŢIONAL! Angela Merkel atacată la Chişinău


Foto: tribuna.md 

Aseară, chiar înainte de plecarea oficialului spre Aeroport, delegaţia ar fi fost atacată cu un cocktail Molotov. Incidentul a avut loc pe strada Mihai Viteazul din Capitală, în jurul orei 21.00., relatează  publika.md.

Delegaţia Angelei Merkel a  fost atacată cu un cocktail Molotov de către un bărbat, originar din Ciadîr-Lunga. Acesta a fost reţinut aseară de un echipaj al poliţiei rutiere şi se află la unul dintre comisariatele din Capitală.  Nici poliţia, nici Serviciul Pază şi Protecţie nu comentează informaţia.

Cuvinte cheie:

Moldova , Europa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
1352 locuitori

Delacău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Delacău și Crasnaia Gorca. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Grigoriopol și la 50 km de Chișinău. Populaţia satului Delacău alcătuia 1352 de oameni în anul 2005. Satul Delacău a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.