24 februarie 2019, 14:45 Realitatea moldovenească views 15918
Renato Usatîi a votat la Frankfurt
24 februarie 2019, 14:45 Realitatea moldovenească views 15918

Renato Usatîi a votat la Frankfurt

Președintele Partidului „Partidul Nostru", Renato Usatîi, a mers să voteze la Frankfurt cu pașaportul internațional, care expiră astăzi.

Într-o intervenție live pe o rețea de socializare, Renato Usatîi a îndemnat cetățenii moldoveni să iasă masiv la vot „pentru schimbare".

„Astăzi este o zi foarte importantă. Astăzi alegem cum vom trăi în următorii patru ani, dar posibil și în următorii 10-15 ani. Astăzi, noi putem să schimbăm tot", a spus Renato Usatîi.

„Am putea împreună să construim o nouă țară. Dacă o să vreți să o construiți, eu voi fi de acord", a mai spus liderul PPN.

Renato Usatîi spune că astăzi îi expiră pașaportul internațional.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Renato Usatii , alegeri , votare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1777
Populația:
2843 locuitori

Drochia este un sat şi comună din raionul Drochia. Drochia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Drochia și la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2843 de oameni. Satul Drochia a fost menționat documentar în anul 1777.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.