04 ianuarie 2019, 09:40 Realitatea moldovenească views 8432
Snegur și Lucinschi l-au vizitat pe Dodon (Foto)
04 ianuarie 2019, 09:40 Realitatea moldovenească views 8432

Snegur și Lucinschi l-au vizitat pe Dodon (Foto)

La început de an, președintele Igor Dodon i-a invitat la sediul renovat al Președinției Republicii Moldova pe toți ex-președinții țării.

Potrivit lui Dodon, împreună cu Mircea Snegur și Petru Lucinschi, care au dat curs invitației, a efectuat o excursie prin sălile de ședințe ale instituției prezidențiale, inclusiv, în sala unde a fost adoptată Declarația de Independență a Republicii Moldova.

"Am ascultat cu interes amintirile relatate de cei doi foști președinți, legate de evenimentele istorice care au avut loc în această clădire. Invitaţii au fost plăcut surprinși de starea actuală a sediului Președinției care a stat în păragină 9 ani de zile, iar în prezent și-a recăpătat măreția. Ne-am exprimat speranța că generațiile viitoare nu vor mai admite devastarea simbolurilor de stat" a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Totodată, toți trei au făcut un schimb de opinii cu privire la situația în politica internă și externă a țării și perspectivele de dezvoltare a Republicii Moldova.

"În încheierea discuției, am transmis dlui Petru Lucinschi și dlui Mircea Snegur felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă" a conchis Igor Dodon.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
68 locuitori

Bălţata de Sus este un sat din cadrul comunei Bălţata, raionul Criuleni. Satul Bălţata de Sus se află la o distanţă de 26 km de orașul Criuleni și la 13 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 68 de oameni. Satul Bălţata de Sus a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.