27 iunie 2012, 10:40 Realitatea moldovenească views 4017
27 iunie 2012, 10:40 Realitatea moldovenească views 4017

Din 2 iulie moldovenii vor putea procura bilete low cost către 5 direcții noi din Europa

Semnarea acordului de aderare a Moldovei la Spațiul Aerian Comun al UE poate accelera dezvoltarea domeniului low cost. Primele rute la prețuri reduse au fost efectuate către Roma, Milano și Veneția la începutul lunii iunie. Începînd cu 2 iulie, în această listă vor fi incluse încă 5 destinații (Madrid, Malaga, Catania, Bruxelles și Valencia), informează tv7.md.

Pentru un bilet la rutele low cost către Roma, Milano și Veneția, cetățenii moldoveni achită 81 euro. Care va fi costul unui bilet către direcțiile noi, nu s-a anunțat.

Deocamdată, rutele low cost din Moldova vor fi efectuate doar de un singur operator – compania aeriană din România ”Blue Air”, care a avut negocieri îndelungate pînă la semnarea contractului cu operatorul național. E posibil, ca după intrarea în vigoare a acordului de aderare a Moldovei la Spațiul Aerian Comun al UE, mai multe companii aeriene din Europa să fie coineresate de călătoriile low cost din Moldova.

 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
2010 locuitori

Hincăuţi este un sat și comună din raionul Edineț. În componența comunei Hincăuți intră satele Hincăuți, Clișcăuți și Poiana. Satul Hincăuți se află la o distanță de 18 km de orașul Edineț și la 224 km de Chișinău. La 01.01.2008 populaţia comunei constituia 2010 persoane. Prima atestare documentară a satului Hincăuți din ținutul Hotin datează din 20 decembrie 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.