22 februarie 2018, 16:35 Realitatea moldovenească views 3366
Tarifele la gazele naturale vor fi micșorate
22 februarie 2018, 16:35 Realitatea moldovenească views 3366

Tarifele la gazele naturale vor fi micșorate

Directorul general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a confirmat astăzi că există precondiții pentru micșorarea tarifelor la gazele naturale. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul Comisie economie, buget și finanțe care s-a întrunit astăzi în ședință.

Tudor Copaci susține că există premize pentru o micșorare de 15-20%:

„Toate datele ne arată că tariful urmează a fi micșorat. Cert e faptul că nu va fi o micșorare cu 40 sau 50% sau alte sume exorbitante".

Această micșorare, spune Copaci, este posibilă datorită deprecierii valutei naționale și micșorării prețului de import a gazelor naturale.

Amintim că, anterior, experții au declarat că există premise pentru ca tarifele, inclusiv la gazele naturale, să fie reduse.

Sursa: bani.md

Cuvinte cheie:

tarife , gaz , micșorare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1916
Populația:
8 locuitori

Elenovca este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Dondușeni și la 197 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Elenovca a fost înființat în anul 1916.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.