03 aprilie 2017, 12:40 Realitatea moldovenească views 5571
Igor Dodon a semnat Memorandumul de cooperare cu Comisia Economică Euroasiatică
03 aprilie 2017, 12:40 Realitatea moldovenească views 5571

Igor Dodon a semnat Memorandumul de cooperare cu Comisia Economică Euroasiatică

Astăzi, 3 aprilie, la Chișinău se desfășoară forumul internațional "Uniunea Economică Eurasiatică -Republica Moldova" organizat de Președinția RM.

În cadrul forumului șeful statului Igor Dodon a semnat Memorandumul de colaborare cu Uniunea Economică Eurasiatică.

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a menționat că interesul R. Moldova pentru acest Memorandum ține nu doar de observare, dar și de colaborare. Mai mult, potrvit șefului statului, semnarea acestui Memorandum va cotribui la obținerea unui echilibru în relațiile economice dintre Moldova și partenerii din vest și est.

Documentul făcut public săptămîna trecută urmărește scopul de a contribui la "dezvoltarea cooperării cuprinzătoare dintre statele membre în vederea sporirii volumului comerțului reciproc și al investițiilor, precum și în vederea intensificării colaborării pe domenii de interes comun".

Precizăm că anterior șeful statului Igor Dodon a declarat că va semna Memorandumul de cooperare dintre RM și Uniunea Economică Eurasiatică indiferent de poziția guvernării.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , memorandum , cooperare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.