08 februarie 2012, 10:30 Realitatea moldovenească views 3343
08 februarie 2012, 10:30 Realitatea moldovenească views 3343

Ministerul Transporturilor cere şoferilor să-şi sisteze cursele în România

Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor atenţionează agenţii transportatori, care operează curse spre România, să îşi întrerupă temporar activitatea în legătură cu situaţia meteo nefavorabilă din ţara vecină.

La adresa ministerului a parvenit o Notă din partea Guvernului României cu privire la condiţiile meteo deosebit de nefavorabile din România, care se vor menţine în următoarele 7 zile.

Totodată, MTID informează conducătorii auto rămaşi blocaţi în trafic pe drumurile naţionale sau locale, aflate în gestiunea ministerului, că pot apela la linia fierbinte a Administraţiei de Stat a Drumurilor ( 74 89 61), pentru a solicita intervenţia drumarilor.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
21 locuitori

Chersac este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 21 de oameni. Satul Chersac a fost menționat documentar în anul 1918.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.