01 noiembrie 2016, 15:38 Realitatea moldovenească views 4673
Îvățați de la cei, care și-au demonstrat rezultatele
01 noiembrie 2016, 15:38 Realitatea moldovenească views 4673

Îvățați de la cei, care și-au demonstrat rezultatele

Pînă la DIRECTORIUM FORUM au rămas zile numărate. Speakerii sînt gata să se pornească la drum. Iar pentru ultimele bilete Premium s-a desclanșat un adevărat război. Dvs. Mai aveți șansa să intrați în lista participanților la forumul pentru conducătorii de afaceri.

Îi amintim pe unii dintre speakerii noștri.

VLADIMIR MOJENKOV. CENTRUL AUDI TAGANKA

O adevărată legendă în lumea managementului. Această persoană a început să conducă un simplu centru Audi (doar în Moskova erau cîteva zeci de centre de acest fel). În 10 ani a reușit să-l transforme în cel mai bun centru din Europa și al 5-lea în lume. Volkswagen Audi l-a recunoscut pe Vladimir cel mai bun manager al Europei, iar dealerii din întreaga lume l-au aplaudat atunci cînd în timpul crizei a bătut recordul și a vândut 1000 de modele А8 (pentru corelație, "planul" Germaniei constituia doar 300 de automobile).

DMITRII POTAPENKO. MANAGEMENT DEVELOPMENT GROUP

Specialist în domeniuil sistemelor de ratail. Fost conducător al rețelei „Piatiorocika" (6000 de magazine și 100 de mii de lucrători). Dmitrii este conducătorul a 12 rețele retail și 8 rețele de restaurant. Conduce afaceri în Cehia, Bulgaria, Belgia, China. Cunoscut pentru citatele devinite celebre. Unul dintre puținii care ar putea povesti despre business în CSI, despre secretele acestuia și despre viața unui businessman atîtea, cîte ne va spune Dmitrii.

MIHAIL GALEICENKO. "BUSINESS DE PE TABLETĂ"

Ați putea chiar acum de pe telefonul Dvs. să organizați o sesiune strategică cu salariații Dvs., să faceți o schimbare în utimul constract încheiat cu clienții Dvs. și exact în acest moment să deschideți datele despre indicatorii financiari? Dacă nu știți să realizați măcar una dintre aceste sarcini de pe telefon sau tabletă, atunci Dvs., în calitate de conducător, încă mai trăiți în era antică. Cum puteți construi sistemul de conducere a afacerii de pe tabletă va povesti Mihail Galeicenko, speakerul Nr. 1 în automatizarea afacerii pentru conducători.

La forum vor participa încă 8 speakeri din străinătate. Puteți vedea cine sînt ei pe pagina upravlenie.md.

Temele DIRECTORIUMului:

Business de pe tabletă. Instrumentele principale de automatizare
Competențele financiare ale managerilor nonfinanciari. Prețul incompetenței
High performance team. Cum să creați o echipă de vis?
Pașii zilnici obligatorii pentru orice director general
Atitudinea proiectivă. Cum să faceți manevre strategice
Cum să falimentați businessul Dvs. 8 mituri despre conducere în afaceri
Cum să-i dați o apreciere deciziei Dvs. înainte de a o aplica
Cum să-i motivați pe lucrătorii Dvs. să facă imposibilul

Aflați mai multe despre DIRECTORIUM în prezentare.

Să învățați de la cei mai buni sau să continuați să faceți greșeli – decideți Dvs. Dar dacă știți ce vreți să obțineți și sînteți gata să folosiți rețetele de-a gata – înregistrați-vă la DIRECTORIUM pe pagina upravlenie.md sau la numărul de telefon 079 400 496.

Partenerii forumului: Arta Vinului, ILTC, Sudzucker, Zentrum Apartments, Thomas Albert, Pergament, Berds Design Hotel, CEED.


 

Cuvinte cheie:

forum , business

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
2240 locuitori

Podoimița este un sat din cadrul comunei Podoima din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 144 km de Chișinău. Populaţia satului Podoimița alcătuia 2 240 oameni în anul 2000. Satul Podoimița a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.