18 iulie 2016, 16:30 Realitatea moldovenească views 4748
Printre victimele atacului de la Nisa nu sînt moldoveni
18 iulie 2016, 16:30 Realitatea moldovenească views 4748

Printre victimele atacului de la Nisa nu sînt moldoveni

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, până la acest moment, printre victimele atacului din 14 iulie de la Nisa nu au fost identificaţi cetăţeni ai Republicii Moldova. Totodată, se menţionează faptul că autorităţile franceze continuă operaţiunile de identificare a persoanelor decedate.

De asemenea, MAEIE anunţă că, în urma sesizărilor primite din partea familiilor cu privire la trei cetăţeni moldoveni care se aflau în zona Nisa la momentul producerii atacului de pe Promenada Englezilor, aceştia au fost localizaţi, fiind în afara oricărui pericol.

Ambasada Republicii Moldova în Franţa menţine legătura permanentă cu Celula de criză instituită de autorităţile franceze şi monitorizează evoluţia situaţiei.

Sursa: www.mfa.gov.md

Cuvinte cheie:

Franta , victime , moldovenii , teract

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1523
Populația:
1883 locuitori

Iezărenii Vechi este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Iezărenii Vechi și Iezărenii Noi. Satul Iezărenii Vechi este situat la distanța de 12 km de orașul Sîngerei și la 105 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Iezărenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1523.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.