08 septembrie 2015, 16:03 Realitatea moldovenească views 6542
Șalaru: Aşteptăm scuze oficiale de la ataşatul militar rus, ori schimbarea acestuia
08 septembrie 2015, 16:03 Realitatea moldovenească views 6542

Șalaru: Aşteptăm scuze oficiale de la ataşatul militar rus, ori schimbarea acestuia

Ministerul Apărării a suspendat orice relaţie cu ataşatul militar al Rusiei în Republica Moldova. Anunţul a fost făcut de ministrul Anatol Şalaru, în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune.

Şeful de la Apărare aşteaptă scuze oficiale de la ataşatul militar, ori schimbarea acestuia, relatează Mesager. Şalaru a mai declarat că participarea ataşatului respectiv la parada militară de la Tiraspol, care este una criminală, este condamnabilă.

Despre decizia conducerii Ministerului Apărării a fost informat şi preşedintele Nicolae Timofti, comandant Suprem al Forţelor Armate.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Ministerul Apărării , Moldova , Rusia

Comentarii

 (2)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
596 locuitori

Ocniţa este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ocniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Ocniţa alcătuia 596 de oameni în anul 2012. Satul Ocnița a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.