13 august 2015, 15:25 Realitatea moldovenească views 6991
Ministrul Transporturilor a renunţat la maşina de serviciu şi la şofer
13 august 2015, 15:25 Realitatea moldovenească views 6991

Ministrul Transporturilor a renunţat la maşina de serviciu şi la şofer

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a renunţat la maşina de serviciu şi la şofer, continuînd practica sa din Parlament, informează NOI.md.

Potrivit comunicatului de presă al instituţiei de ramură, în opinia ministrului Iurie Chirinciuc, maşina şi şoferul, plătit din banii publici, sînt un privilegiu, la care membrii Guvernului pot renunţa. Ministrul Transporturilor consideră că dacă demnitarii de stat nu dispun de maşini proprii, aceştia pot să utilizeze, cu ușurință, transportul public.

Conform informațiilor prezentate de Serviciul Contabil din cadrul Ministerului Transporturilor, costurile de întreținere a autovehiculului și salariul șoferului depășesc suma de 200 000 de lei pe an, bani care vor rămîne în bugetul de stat.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

ministru , automobil , transport public

Comentarii

 (4)
  • #4 Vlad Răspunde Citează selecţia
    Да ладно, прочитайте о "творческом пути" предыдущего министра - вы будете в трансе. Так зачем новому служебная машина если в этом министерстве такие левые доходы
  • #3 Valeriu Răspunde Citează selecţia
    <p>Ar fi bine ca toti ministrii si parlamentarii sa procedeze la fel. Bravo, sanatate si succes in toate activitatile</p><p><br></p><p><br></p><p><br></p>
  • #2 noi Răspunde Citează selecţia
    Не верю, повторится история с Немцовым, который хотел пересадить чиновников на Волги. И где сейчас Немцов? Мафия бессмертна!
  • #1 ion Răspunde Citează selecţia
                 Такой поступок вызывает уважение, оказывается, не все приходят на должность, чтобы хапать и быть барином! Браво!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
1007 locuitori

Ocolina este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ţepilova și Ocolina. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Soroca și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Ocolina a fost menționat documentar în anul 1745.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.