10 august 2015, 16:15 Realitatea moldovenească views 6559
Peste 50 de dosare au fost înscrise în competiţia Moldova Eco-Energetică
10 august 2015, 16:15 Realitatea moldovenească views 6559

Peste 50 de dosare au fost înscrise în competiţia Moldova Eco-Energetică

Peste 50 de dosare au fost înscrise în competiţia Moldova Eco-Energetică, ediţia 2015. Cele mai multe concurează în categoriile: „Cel mai Bun Proiect în Energia Solară", „Bioenergie" şi „Eficienţă Energetică", transmite IPN.

Dosarele vor fi examinate de experţi independenţi şi reprezentanţi ai instituţiilor statului relevante domeniului energiei regenerabile şi eficienţei energetice, în 3 etape: I etapă - evaluarea din oficiu, II etapă - evaluarea în teren şi III etapă - evaluarea de către Consiliul de Coordonare şi adoptarea deciziei finale. Câştigătorii vor fi premiaţi la Gala Moldova Eco-Energetică, pe 4 decembrie, la Chişinău.

Competiţia Moldova Eco-Energetică a ajuns la cea de-a patra ediţie. Acesta este cel mai mare concurs de premiere a iniţiativelor de succes în sectorul energiei regenerabile şi eficienţei energetice. Competiţia este organizată de Ministerul Economiei şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică, în parteneriat cu Proiectul Energie şi Biomasă din Moldova, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de PNUD Moldova.

Sursa: www.ipn.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1716
Populația:
641 locuitori

Lipceni este un sat şi comună din raionul Rezina. Lipceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat în valea rîului Ciorna, la o distanță de 18 km de orașul Rezina și la 113 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 641 oameni. Pentru prima dată satul Lipceni este menționat într-un document din anul 1716.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.