06 aprilie 2015, 16:48 Realitatea moldovenească views 8283
Primarul de Chișinău nemultumit de data alegerilor locale
06 aprilie 2015, 16:48 Realitatea moldovenească views 8283

Primarul de Chișinău nemultumit de data alegerilor locale

Despre aceasta a declarat astăzi primarul general al capitalei la ședința operativă a serviciilor municipale ale primăriei, relatează Actualități.md.

Chirtoacă nu este de acord cu data alegerilor, pentru că coincide cu perioada desfășurării examenelor de bacalaureat, care vor avea loc la 2-19 iunie.

„Rezultă că oamenii care muncesc la BAC vor trebui să se ocupe şi de alegeri", a declarat Chirtoacă.

Mai mult de atît, potrivit lui Chirtoacă, pregătirea pentru aceste alegeri a început „cu piciorul stîng". Întrucît inițial s-a vorbit ca acestea să aibă loc în toamnă după care în genere la anul viitor ca mai apoi să anunțe că vor avea loc vara aceasta. "Pe negândite s-a luat decizia", a adăugat el.

Edilul de asemenea, s-a indignat de faptul că, în cazul va avea loc al doilea tur al alegerilor, acesta se va petrece pe 28 iunie, adică, ziua pe care unioniștii o consideră ziua ocupației sovietice.

Sursa: www.actualitati.md

Comentarii

 (3)
  • #3 nonamer Răspunde Citează selecţia
    недовольных на кол!
  • #2 Vasile Răspunde Citează selecţia
    почини тротуары лучше! не доволен он..
  • #1 Dvoecinic Răspunde Citează selecţia
    ....Киртоакэ не согласен с датой выборов, поскольку она приходится на время проведения экзаменов на степень бакалавра, которые будут сдавать со 2 по 19 июня...

    Тоже не сдавал БАК?
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
1068 locuitori

Ciumai este un sat din cadrul comunei Vinogradovca, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1068 de oameni. Satul Ciumai a fost atestat documentar în anul 1807.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.