14 februarie 2015, 13:42 Realitatea moldovenească views 9812
Circulaţia pe traseul Odesa-Reni a fost închisă
14 februarie 2015, 13:42 Realitatea moldovenească views 9812

Circulaţia pe traseul Odesa-Reni a fost închisă

Traseul Odesa-Reni va fi închis pentru circulaţie în perioada 13-16 februarie. Potrivit Poliţiei de Frontieră, în această perioadă de timp vor avea loc lucrări de reparaţie ale podului situat între punctele de trecere „Palanca" şi „Maiaki-Udobnoe".

La solicitarea acordului din partea autorităţii frontaliere a Ucrainei, fluxul de călători va fi redirecţionat prin punctul de trecere Udobnoe, iar camioanele marfare vor trece frontiera prin punctul de trecere Tudora-Starokazacie.

Participanţii la traficul transfrontalier, care pleacă sau tranzitează Ucraina prin punctul de trecere Palanca, sunt îndemnaţi să respecte noile condiţii de deplasare.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Ucraina , drum , frontiera , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1471
Populația:
996 locuitori

Poiana este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Poiana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 10 km de orașul Șoldănești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 996 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Poiana datează din anul 1471.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.