13 ianuarie 2015, 11:24 Realitatea moldovenească views 8710
Oazu Nantoi: Se pare ca se va crea o coalitie PCRM, PD, PLDM
Foto: inprofunzime.md
13 ianuarie 2015, 11:24 Realitatea moldovenească views 8710

Oazu Nantoi: Se pare ca se va crea o coalitie PCRM, PD, PLDM

Invitat in studioul emisiunii In PROfunzime, analistul politic Oazu Nantoi a sugerat ca declaratiile facute de Vlad Filat si Marian Lupu dupa discutiile din aceasta seara ca se pare ca vom asista la o noua formula de guvernare compusa din PD, PLDM si PCRM.

"Ca si cetatean al tarii sunt profund indignat de negocieri. Statul se confrunta cu probleme atat de grave, dar noi impartim acolo 3 functii, este dezgustator in raport cu asteptarile alegatorilor.", a spus Oazu Nantoi. "In spatele acestor negocieri sunt interese obscure".

Fostul deputat Mihai Godea a sugerat in cadrul emisiunii ca PL ar trebui sa fie mai insistent in timpul negocierilor. "Eu cred ca ar trebui ca PL sa ceara mai mult. Noi cred ca nu stim nici 10 la suta din ceea ce se discuta dupa usile inchide. Partea buna e ca vedem cauzele reale ale tergiversarii."

Sursa: inprofunzime.md

Cuvinte cheie:

coalitie , parlament , Moldova , partide

Comentarii

 (1)
  • #1 bear Răspunde Citează selecţia
    "...Думаю, что мы не знаем даже 10 процентов того, что обсуждается за закрытыми дверями..." - А что тут думать? Чего не понятного? Кто не в курсе что они там делают, объясню:<br><br>Они там делят страну на сферы своих интересов, придумывают аферы как содрать по больше денег с народа! Дерутся друг с другом за посты и сферы влияния!<br><br>Уровень жизни в стране и благосостояние народа там не обсуждается!<br>А иначе, что и зачем скрывать? <br>
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.